lördag 22 augusti 2009

Räkberget

Har en större sten av förstenat trä i karet. Nu efter några veckor har det börjat växa gröna alger på den så de ser riktigt bra ut. Det tycker tydligen mina White Pearl räkor också då de alltid sitter där och smaskar.

Annars växer det på bra nu. Kör en standard pmdd dos i veckan plus ytterligare en mikro+ dos mitt i veckan(det börjar bubbla igen då). Har dock lite tidsbrist känner jag om ja ska hinna med AGA tävlingen. Dels är min Windelöv ganska risig sen tuben tog slut och sedan har jag ett "hål" på vänsterkanten där det ska växa parvula(som också tog stryk av CO2 bristen). Tar ju nån vecka att fylla upp med HC istället som är tanken.

Är nog sista gången jag har med Windelöven här med. Har haft samma planta i varenda scape jag gjort och nu vill ja testa nått nytt. Som ni ser på bilderna så har jag skaffat lite Rotala Wallichii som verkar mycket lovande denna gång(sist stendog den efter flytt). Vattenklöver byter nog också kar då den, visserligen är snygg, men växer till ytan och korvar sig direkt hos mig. Blir inga helbilder pga AGA tyvärr.